Ron Kercher & Bart Schenkels: Zolang de voorraad strekt...
waarom whisky vroeger zoveel beter smaakte
Auteurs Kercher en Schenkels gaan op zoek naar oude whisky: blended whisky en single malt whisky die geproduceerd is voor de jaren zeventig van de vorige eeuw. Waarom? Omdat die whisky`s zo veel beter waren dan de meeste moderne whisky`s. Is dat geen kwestie van smaak dan? Uiteraard, maar er is ook een aantal objectieve factoren aan te wijzen die duidelijk maken hoe en waardoor whisky, over de hele linie genomen, aan kwaliteit heeft ingeboet.
De voorraad oude whisky - blended en single malt - is beperkt en wordt alleen nog maar kleiner, totdat op een slechte dag de allerlaatste fles leeg zal zijn. In dit boek leest u hoe u, voordat dit moment is aangebroken, zelf op zoek kunt gaan naar de whisky`s van vroeger, de blends van toen. U moet snel zijn, er is nog wel oude whisky te vinden, maar slechts zolang de voorraad strekt.
U bent gewaarschuwd.