NIEUW !
Bourbon Land: A Spirited Love Letter to My Old Kentucky Whiskey - with 50 recipes; Edward Lee
In zijn langverwachte opvolger van het met een James Beard Award bekroonde Buttermilk Graffiti, onderzoekt Edward Lee zijn favoriete drank - Bourbon - met recepten, essays, geschiedenis, profielen, rondleidingen door distilleerderijen en meer.
Deskundig, onderhoudend en meer dan een beetje geïntrigeerd door zijn onderwerp, geeft bekroonde voedselschrijver en chef-kok Edward Lee ons zijn inzicht in bourbon, en vertelt ons alles wat we moeten weten over de zachte honingbruine schat die Kentucky wereldwijd op de kaart heeft gezet: hoe bourbon wordt gemaakt, zijn geschiedenis, hoe je een etiket moet lezen, een kijkje binnenin de beroemde distilleerderijen, de invloed van eikenhout, rondleidingen door de bourbonregio's van Kentucky, hoe je bourbon als een professional kunt proeven, en, in de meest heerlijke verrassing, hoe je kunt koken met bourbon, met 50 recepten van Bourbon-Geglazuurde Kippenvleugels en Zwartgeblakerde Zalm met Bourbon-Soja Marinade tot een Bourbon en Butterscotch Pudding. En tenslotte de beste Old-Fashioned die je ooit zult mixen.
Engels; hardcover; 288 pagina's